Zapraszamy Państwa w krainę smaków i zapachów. Nasze potrawy, przyrządzone z najwyższą dbałością o sztukę kulinarną, zauroczą każdego smakosza zarówno dań regionalnych jak i kuchni europejskiej. 
Do dyspzycji naszych Gości oddajemy stylową, elegancko wyposażoną restaurację ze szklanym ogrodem zimowym, kawiarnię, pub Oceanic a także dwa letnie tarasy. Dodatkową atrakcją jest zlokalizowana w ogrodzie stylowa chata grillowa.

Restauracja
07:00 - 10:00
Serwuje doskonałe śniadania w formie bufetu. Doskonale zdajemy sobie sprawę, że najważniejszym posiłkem w ciągu dnia jest śniadanie. Dlatego też w naszej restauracji Goscie znajdą bogaty wybór energetycznych i zdrowych płatków śniadaniowych, wybór dżemów i konfitur. W hotelowym bufecie nie brakuje również świeżych warzyw: ogórków, pomidorów, papryki, szczypiorku. Bufet śniadaniowy uzupełniają świeże wędliny, sery białe i twarogi, sey żółte i pleśniowen a także wybór ryb. Bufet ciepły serwuje jajecznicę, kiełbaski lub parówki oraz zamiennie: naleśniki, racuchy, tosty. Wyborne śniadanie uzupełnia bufet napojów i świeżych sezonowych owoców. 

13:00 - 22:00
Restauracja a la carte

Zupy
Krem paprykowo-pomidorowy z jajkiem w koszulce i bazylią 14pln
Bulion wołowo-drobiowy z szafranem i pierożkami z sarny 14 pln
Tradycyjna zupa maślakowa z kwaśną śmietaną 19 pln
Żur jurajski z gniecionymi ziemniakami i białą kiełbasą 12 pln

Przystawki 
Tatar z polędwicy wołowej z jajkiem przepiórczym, marynowanym borowikiem i anchois 29 pln
Sandacz marynowany w ziołach podany na rucoli z prażonymi pestkami dyni 28 pln
Pieczony szpik wołowy podany z rustykalnym pesto i grzankami czosnkowymi 22 pln
Carpaccio wołowe z kurkami serem parmezan i olejem lnianym 29 pln
Talerz serów kozich z karmelizowanymi orzechami w miodzie regionalnym 32 pln

Dania główne
Pierś z kaczki na różowo z purre z czerwonej kapusty i ziołowymi kluskami 36 pln
Pieczony filet z suma podany z kaszotto buraczanym i brukselką 29 pln
Grillowana polędwica wołowa serwowana z pieczonymi warzywami i purre ziemniaczano-selerowym 53 pln
Filet z kurczaka z chrupiącą skórką na rissoto ze szpinakiem i zielonym groszkiem 28 pln
Pieczone żebro w sianie ułożone na kapuście włoskiej z purre ziemniaczanym 28 pln
Kasza pęczak duszona z grzybami leśnymi i oliwą truflową  26 pln

Sałatki i Pasty 
Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem, grzankami ziołowymi i parmezanem 26 pln 
Sałatka z pieczonym pstrągiem, zielonymi szparagami i marynowaną czerwoną cebulką 32 pln
Papardelle ze szpinakiem, boczkiem i wędzonym łososiem posypane parmezanem 26 pln
Ravioli z dziczyzną w sosie demi glass i rozmarynie 29 pln

Desery
Lody chałwowe z białą czekoladą i owocami sezonowymi 16 pln
Brownie z musem jogurtowym kompresowanym kiwi i coulis owocowym 15 pln
Fondant z białej czekolady aromatyzowany pomarańczą z pudrem korzennym i owocami sezonowymi 15 pln

Menu dla dzieci
Rosołek z makaronem lub ryżem 9 pln
Zupa pomidorowa z makaronem lub ryżem 9 pln
Fileciki z kurczaka panierowane w płatkach kukurydzianych z zestawem surówek, dodatki do wyboru 18 pln
Dodatki : Ryż/Frytki/Kasza pęczak/ Ziemniaki puree
Pulpeciki w sosie pomidorowym z makaronem spaghetti 18 pln
Naleśniki na słodko z dżemem i białym serem z bitą śmietaną 12 pln

​ ​​